Menu

219

Cateringschalen voor uw barbecue pakketten

Het barbecue seizoen is weer begonnen! Levert u als slagerij, traiteur of cateraar bbq pakketten? Lees dan in dit blog welke mogelijkheden er zijn om uw vlees, vis en vegetarische hapjes mooi te presenteren en keurig bij uw klant te bezorgen.

Catering schalen

Voor het presenteren van vlees, vis en vega burgers en spiezen worden cateringschalen het meest gebruikt. Deze catering schalen zijn op VerpakkingShop.nl in vele formaten verkrijgbaar, want ze zijn uiteraard ook voor andere gerechten te gebruiken. Voor bbq pakketten worden meestal de grotere maten gebruikt, vanwege de grotere stukken vlees, vis en vega. De schalen zijn meestal rechthoekig, of in ieder geval langwerpig, en bij veel uitvoeringen kunt u een deksel los kopen. Een deksel maakt het stapelen van meerdere catering schalen op elkaar wat gemakkelijker. Catering schalen zijn verkrijgbaar in zwart plastic of aluminium.  

Cateringdozen

Wilt u uw cateringschalen in een mooie doos met venster verpakken? Maakt u dan gebruik van een cateringdoos. Cateringdozen zijn op VerpakkingShop.nl verkrijgbaar in verschillende voorbedrukte dessins in verschillende thema’s, of u kunt kiezen voor een algemene cateringdoos van bruin kraft. Om uw cateringdozen een persoonlijk tintje te geven, kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van een leuke sticker of een sticker met het logo van uw bedrijf.

Cateringschalen met vakverdeling

Voor kleinere hapjes, salades of andere bijgerechten zijn cateringschalen met vakverdeling erg handig. Deze zijn te verkrijgen als grote cateringschaal of als kleine schaaltjes met een 1, 2, 3, 4 of 6 vakverdeling. Deze kleinere schaaltjes worden op VerpakkingShop.nl verkocht onder de naam TapasSchaal, omdat ze vooral voor kleine hapjes geschikt zijn. Daarom zijn ze ook prima te gebruiken voor bijgerechten en sausjes bij de bbq.

De kleine catering schalen uit de TapasSchalen serie hebben door hun zwarte kleur en strakke vormgeving een moderne uitstraling. Bij de schaaltjes met 1, 2, 3 en 6-vaks verdeling kan een los deksel worden bij besteld dat past op alle 4 de typen schalen. Hiermee bespaart u opslagruimte!

Het deksel is bovendien voorzien van handige nokjes waardoor de schalen stevig op elkaar kunnen worden gestapeld en niet gaan schuiven tijdens transport.

Advies nodig?

Zitten de juiste cateringschalen er voor u niet tussen? Neemt u dan contact op met Verpakking.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan