Menu

210

Complete assortimenten verpakkingen voor maaltijdbezorging

Nu horecaondernemingen wederom hun deuren hebben moeten sluiten, stappen veel restaurants over op afhaalmaaltijden of laten hun maaltijden bezorgen. Om ondernemers de zoektocht naar het ultieme verpakkingsmateriaal wat gemakkelijker te maken, heeft VerpakkingShop.nl assortimenten maaltijdverpakkingen per doelgroep samengesteld, namelijk:

In ieder assortiment vindt u verpakkingen voor elk onderdeel van de maaltijd, zodat u van soep tot nagerecht voorzien bent van alle maaltijdverpakkingen die u nodig heeft om uw maaltijden netjes te kunnen bezorgen.

In dit blog lichten we enkele artikelen uit het Luxe assortiment voor u uit.

Luxe assortiment

Met de verpakkingen uit het Luxe assortiment worden de maaltijden door de transparante deksels mooi gepresenteerd. De zwarte bakjes geven de verpakking tevens een stijlvolle uitstraling.

Ready 2 Cook

In het luxe assortiment vindt u bijvoorbeeld de Ready 2 Cook serie. Deze aluminium schalen zijn geschikt voor opwarmen in de oven. Het transparante deksel zorgt ervoor dat de maaltijd kan worden bezorgd en gestapeld kan worden. En met een bandsticker presenteert u een aantrekkelijke maaltijd.

Bistro serie

Maaltijden die geserveerd worden in de Bistro serie bakjes, kunnen opgewarmd worden in de magnetron. Deze bakjes zijn te verkrijgen in diverse maten met 1 vak en met 2- of 3-vaksverdeling. De vakverdeling zit ook in het deksel, waardoor sauzen – als de bak schuin wordt gehouden-  in hun eigen vakje blijven.

Cateringdozen

Om alle gerechten van een bestelling als één pakket aan te kunnen leveren, kan gebruik worden gemaakt van een cateringdoos. In het luxe assortiment vindt u bruine Kraft cateringdozen, voor een duurzame uitstraling. Liever een strakkere uitstraling? Dan adviseert VerpakkingShop.nl u de zwarte Carbo cateringdozen.

Smakelijk eten

Het persoonlijke contact kan natuurlijk niet vervangen worden, maar met de "Smakelijk eten" sticker kunt u uw wens, om te genieten van de maaltijd, toch nog via de verpakking overbrengen.

Meer informatie

Wilt u graag wat meer informatie over de verpakkingen van VerpakkingShop.nl? Neemt u dan gerust contact op.

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan