Menu

214

Oliebollen verkopen

De verkoop van oliebollen zal dit jaar waarschijnlijk ook net iets anders verlopen dan andere jaren. Er zullen vast weer lange rijen ontstaan bij oliebollenkramen en bakkerijen. Maar mogelijk haken restaurants en andere horecaondernemers dit jaar ook in op de oliebollenverkoop, om de verloren omzet wat in te halen. Dit zal dan voor een spreiding van de drukte op 30 en 31 december zorgen.

Verkoopt u al langer oliebollen?

Dan weet u welke verpakkingsmaterialen u nodig heeft. Maar door de 1,5 meter afstand zullen uw klanten zich niet meer zo gemakkelijk in een keurige rij kunnen opstellen. Klanten zullen zich daarom meer verspreid op gaan stellen, wat het onoverzichtelijker maakt om te zien wie er aan de beurt is. Maak het uw klanten en uzelf wat gemakkelijker door gebruik te maken van een volgnummerdispenser.
Nieuwe klanten trekken een nummer uit de automaat en zoeken een plekje op 1,5 meter afstand. En u roept van achter uw balie het volgende nummer dat aan de beurt is. Wilt u het roepen vervangen door een geautomatiseerd systeem, dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om een volgnummerklok met afstandsbediening te gebruiken.

Verkoopt u dit jaar voor het eerst oliebollen?

Op VerpakkingShop.nl vindt u alles wat u nodig heeft om de oliebollen te verpakken en te promoten:

Trek de aandacht van voorbijgangers

Laat toevallige voorbijgangers weten dat u oliebollen verkoopt en trek de aandacht van uw klant met een oliebollen beachflag. Deze vlaggen staan rechtop en kunnen met een pin in de grond worden gezet of in een parasolvoet. Vergeet ook niet de bijbehorende mast te bestellen!

Oliebollen verpakken

Oliebollen worden standaard verpakt in papieren zakken. Deze oliebollenzakken zijn te verkrijgen in verschillende formaten en zijn bedrukt in dezelfde stijl als de oliebollen beachflag.

Papieren draagtassen

Geef uw bestelling gemakkelijk aan uw klant mee met deze papieren draagtassen, in dezelfde stijl als de oliebollenzakken.

Servetten

Wilt u ook servetten meegeven bij uw bestellingen? Deze servetten met rode-ruitjes-bedrukking zoals van een boerenzakdoek, passen mooi bij de bedrukking van de oliebollenzakken. Uiteraard heeft VerpakkingShop.nl ook gewone witte servetten.

Afrekenen

Contant afrekenen komt steeds minder voor en is tijdens de coronapandemie ook minder wenselijk. Zorg dat u voldoende pinrollen voor uw pinapparaten op voorraad heeft.

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan