Verpakkingen blog

Je ontkomt er haast niet meer aan, duurzaamheid. In alle sectoren wordt steeds meer de nadruk gelegd op duurzame of biologische producten, zo ook in de verpakkingsindustrie. Ook de VerpakkingShop speelt hier op in met een breed scala aan borden, bekers, maaltijdbakken, snackboxen en disposables (bestek). In deze blog zal de nadruk gelegd worden op het materiaal Bagasse.
Lees verder
Het haringseizoen start elk jaar begin juni met de traditionele veiling van het eerste vaatje Nieuwe Haring. Dit jaar is de veiling van het eerste vaatje op 12 juni en zal het haringseizoen op 13 juni echt van start gaan. De frisse lijn aan verpakkingsproducten bedrukt met Nieuwe Haring passen uiteraard zeer goed bij deze gelegenheid!
Lees verder
Op zoek naar een duurzame verpakking voor uw salades? Een schaal met een frisse uitstraling, waarin uw product mooi gepresenteerd kan worden en die zo op tafel kan? Dan is de PULP Octaplate een goede oplossing!
Lees verder
Het is bijna pakjesavond en ook de kerstbelletjes horen we in de verte al rinkelen. De gourmetstellen en fonduepannen worden weer afgestoft... Tijd voor vleesschotels. En dus ook voor cateringschalen!
Lees verder