Verpakkingen blog

VerpakkingsOpruiming.nl heeft veel restpartijen die weggaan tegen spotprijzen! Zo nu en dan ontvangt u zelfs een gratis product bij bestelling van een product. Zo nu ook met de navulverpakking Foam Zeep van Lotus.
Lees verder
Bent u op zoek naar een moderne verpakkingen voor haring, zalm, mosselen of kibbeling? Dan is de nieuwe verpakkingslijn Enjoy Fish van Brabo Verpakking een goed idee.
Lees verder
VerpakkingsOpruiming.nl verkoop online verpakkingen tegen zeer lage prijzen! Het gaat hier om restpartijen die tegen dumpprijzen verkrijgbaar zijn.Wanneer u op zoek bent naar draagtassen, bakjes, dozen, bekers, disposables, enveloppen, etiketten, flessen, folie, papier, potten, schalen, tape of zakken en het mag niet teveel kosten, dan is dit de webshop waar u moet zijn!
Lees verder
Het eerste vaatje haring heeft maar liefst 95.500 euro opgeleverd bij de traditionele veiling. Hiermee is het haringseizoen officieel geopend. Vanaf vandaag is haring overal in het land te koop. Heeft u alles al in huis om deze lekkernij mee te kunnen geven aan uw klant?
Lees verder