Menu

206

Maaltijdbezorging: 4 opties als je gaat beginnen met take away

Je horecabedrijf loopt goed en je besluit (misschien wel gedwongen door omstandigheden) om een take away service toe te voegen aan je diensten. Hierbij is de verpakking van het eten natuurlijk belangrijk. De verpakking moet de maaltijd moet warm houden, zorgen dat het eten niet door elkaar wordt geschud en als het even kan, duurzaam zijn. Daarom hebben we voor je de vier beste opties op een rij gezet:

1. Een 3-vaks maaltijdbox verpakking

Deze aantrekkelijke maaltijdbox is gemakkelijk in te zetten voor al je take-away maaltijden. De bak kan goed worden gesloten en is licht isolerend waardoor warme maaltijden minder snel afkoelen. Doordat de 3-vaks verdeling ook in het deksel is aangebracht, blijven de onderdelen van de maaltijd goed op hun plaats en lopen vloeistoffen zoals saus ook niet van het ene vak naar het andere vak. Doordat er een gaatje is aangebracht in het deksel, kan de maaltijd eventueel ook in de magnetron worden opgewarmd.

Bekijk 3-vaks maaltijdbox

2. Een papieren draagtas in horeca formaat

Deze tassen hebben een formaat waardoor maaltijdbakken vlak op de bodem gezet kunnen worden en dus stevig staan. Op die manier komt het eten netjes aan en hoeft de klant het eten niet van het deksel af te schrapen. Naast dit belangrijke voordeel, hebben de tassen ook een duurzame uitstraling.

Bekijk hier de papieren draagtassen

3. Bagasse maaltijdbakken

Bagasse maaltijdbakken zijn gemaakt van restanten die vrijkomen bij de productie van rietsuiker. Bagasse producten zijn biologisch afbreekbaar en kunnen door de klant gerecycled worden bij het GFT-afval. Het is daarom een duurzaam alternatief op de menubakken die we allemaal kennen als de ‘shoarma menubakken’.

Bekijk hier bagasse maaltijdbakken

4. Bedrukte tassen en boxen

Veel take away verpakkingen zijn te bedrukken. Je kunt zelf de bedrukking bepalen, denk bijvoorbeeld aan het logo van je bedrijf en contactinformatie. Van koeltassen en warmhoudtassen tot allerlei kartonnage specialiteiten.

Doordat Brabo Verpakking eigen kartonnage services in huis heeft, kunnen zij mooie bedrukte kartonnen bezorgboxen maken met een korte levertijd!

Lees meer over bedrukte verpakkingen van Brabo Verpakking

We hopen dat je met deze tips goed van start kunt met het bezorgen van je maaltijden! Heb je vragen naar aanleiding van dit blog nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan