Menu

Veelgestelde vragen

Verpakking.nl helpt je graag op weg in de wereld van verpakkingen. Hieronder vind je een aantal vragen die ons regelmatig worden gesteld. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Algemene vragen

Wie is Verpakking.nl?

Verpakking.nl is een informatieve website over alles wat te maken heeft met verpakkingen. Wij helpen je op weg in de zoektocht naar de beste verpakking voor een product. Maar wij informeren ook over verschillende soorten materialen die gebruikt kunnen worden voor verpakkingen of over regelgeving omtrent verpakkingsmateriaal.

Persoonlijk advies

Hoe kan ik contact opnemen met Verpakking.nl

Je kunt contact opnemen met Verpakking.nl doormiddel van het contactformulier.

Contact opnemen

Hoe kan ik de juiste verpakking kiezen voor mijn product?

Via Verpakking.nl kun je door verschillende stappen te doorlopen uitkomen op de juiste verpakking voor jouw product. Zoek je bijvoorbeeld een verpakking voor chocolade, kies je onder etenswaren, chocolade. Daarna krijg je verschillende mogelijkheden in verpakkingen die geschikt zijn voor chocolade en daarna kun je weer verder kijken naar de verpakkingsmogelijkheden die daar onder vallen. Je krijgt van ons diverse opties aangeleverd voor bedrijven waar je deze verpakkingen kunt kopen of bestellen. Of waar je juist terecht kunt voor meer informatie, advies of maatwerk. En als je er dan nog niet uit komt, of je wilt direct advies kun je contact met ons opnemen en dan denken we met natuurlijk met je mee!

Neem contact op

Andere vraag?

Neem contact met ons op. We helpen graag.

Contact opnemen

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan