Menu

196

Cadeau voor 1 jaar samen zijn? Dit zijn de 5 beste tips

Je bent inmiddels (bijna) 1 jaar samen met jouw vriend of vriendin waar je vast en zeker nog heel gek op bent. Een gepast cadeau vinden om dit te vieren is niet altijd even makkelijk, zeker als je elkaar al een jaar lang van alles hebt gegeven. We helpen je graag bij jouw zoektocht naar een geschikt cadeau voor jullie 1-jarige jubileum. Wij weten namelijk als geen ander hoe moeilijk het kan zijn! Hieronder vind je een lijst met de 5 beste cadeaus die uit onze ervaring het beste blijken te zijn voor het 1 jaar samen zijn:

1. Een mega persoonlijk cadeau

Jij weet zelf natuurlijk het beste hoe je partner in elkaar steekt. Denk bijvoorbeeld aan wat zijn/haar favoriete kleur is, wat voor producten je partner graag gebruikt en op welke details hij of zij altijd let. Hoe verrast gaat jouw partner zijn als je hem/haar iets geeft dat precies aan zijn/haar smaak en stijl voldoet! Wat je bijvoorbeeld kunt doen is een vrij simpel product kopen dat je partner vaak gebruikt (denk aan die ene theesmaak of dat ene soort koekje). Laat deze vervolgens precies inpakken in de stijl van je partner. ‘Wat moooooooi!’ is gegarandeerd!

Op de site van Beautifulgiftbox.com kun je dit laten doen: van strik kleur tot vulling.

Maak persoonlijk cadeau

2. Een beer, gemaakt van rozen

Do we need to say more? Het beste van de twee klassieke liefdescadeaus: rozen en knuffeldieren! De rozen zijn dan wel niet echt, het ziet er wel fantastisch uit. Het is een keer wat anders dan alleen rozen of alleen een beertje!
Je kunt deze beer hier bestellen

3. Een doos vol bloemen

Wij vinden een standaard bosje bloemen maar cliché. Switch it up: Geef of stuur degene waarmee je 1 jaar samen bent een doos met bloemen, in plaats van zo’n kaal boeketje. Het is weer eens wat anders, met een veel groter effect op de ruimte waarin je de box met bloemen neerzet.

Bestel deze flowerbox

4. Een spelletje om samen te spelen

Mochten jij en jouw partner wel van een spelletje houden, dan is het misschien wel een origineel cadeau om een gezelschapsspel te geven aan jouw liefde voor het 1 jaar samen zijn. Je kunt het meteen gezellig met z’n tweeën spelen op jullie jubileumdag (als jullie de dag thuis gaan brengen natuurlijk).

Onze suggestie: De Riksja Race. Een leuk spel met een hoop spanning!

5. Een liefdes knuffeltje

Het klassieke beertje die een hartje vasthoudt: Het werkt altijd. Vind je dit saai? Goed nieuws: Er zijn vandaag de dag veel variaties op dit knuffeltje. Is je partner bijvoorbeeld een groot Disney-fan? Koop dan deze Stitch liefdes knuffel. Is je partner gek van Pokémon? Misschien is deze Pikachu liefdes knuffel dan wel wat.

Toch op zoek naar het klassieke beertje? Deze vind je hier.

 

We hopen dat we jou helemaal te hebben geïnspireerd met deze blog. Misschien heb je nu zelfs wel gevonden wat je zocht! Maak er in ieder geval een mooie dag van met jouw liefde en we wensen je succes met het vinden van een geschikt cadeau.

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan