Menu

200

Statiegeld plastic flesjes: speel nu in op de veranderende vraag!

Om de plastic soep wereldwijd te verminderen, stelt het kabinet statiegeld op kleine plastic flesjes vanaf 1 juli 2021 in. Kleine plastic flesjes, die kleiner zijn dan 1 liter, kunnen dan worden ingeleverd. Voor elk ingeleverd flesje wordt 15 cent aan statiegeld verstrekt. 

Kleine plastic flesjes voor consumptie

Om samen ervoor te zorgen dat minder plastic flesjes op straat of in de zee terecht te komen, stimuleert het kabinet het recyclen van kleine plastic flesjes. Om uw consumenten hierbij een helpende hand te bieden, hebben wij een verschillende plastic flesjes voor u op een rijtje gezet!

PET flesjes

PET flesjes worden vaak ingezet als verpakkingsmateriaal van dranken, verse sappen en smoothies. PET flesjes is een andere benaming voor plastic flesjes.

Deze kleine flessen zijn te herkennen aan hun heldere- en transparante materiaal. 

Diverse inhoudsmaten van PET flesjes

Brabo Verpakking biedt u kleine PET flesjes met diverse inhoudsmaten. Online kunt u deze PET flesjes kopen in verschillende formaten:

De doppen van de PET flesjes zijn ook los te verkrijgen in de kleuren wit, oranje en zwart. Brabo Verpakking levert deze PET flesjes in gedeeltelijk gereycled materiaal.

HDPE flesjes

HDPE flesjes worden vaak ingezet om melk en verse sappen te verpakken. Deze flesjes zijn te herkennen aan hun witte uitstraling en lichtgewicht materiaal. HDPE flesjes zijn ook geschikt voor high pressure filling.

Diverse inhoudsmaten van HDPE flesjes

De HDPE flesjes zijn in verschillende inhoudsmaten beschikbaar bij Brabo Verpakking. Deze groothandel biedt u de volgende kleine HDPE flesjes:

De HDPE flesjes van 250 ml en 500 ml worden aangeboden zonder handgreep. De doppen van de HDPE flessen zijn los verkrijgbaar in de kleuren wit, oranje, groen, rood en blauw.

Bij Brabo Verpakking neemt u HDPE flesjes met standaard 15% gedeeltelijk recycled materiaal af. Bij een grotere afname ontstaat de mogelijkheid om 50% gerecycled materiaal af te nemen.

Plastic flesjes afnemen bij Brabo Verpakking

Brabo Verpakking levert plastic flesjes zijn van hoge kwaliteit en biedt deze aan tegen een scherpe prijs.

Neem vrijblijvend contact met Brabo Verpakking op via onderstaand contactformulier en samen met u zoeken ze naar de beste oplossing voor plastic flesjes. 

Contact opnemen        Gelijk online bestellen 

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan