Menu

221

Snoepverpakkingen voor producenten en detailhandel

Bent u op zoek naar verpakkingsleverancier voor uw zoetwaren? Of koopt u snoep in bulk bij een groothandel en wilt u een mooie verpakking om het snoep aantrekkelijk te kunnen verkopen? Voor zowel grootverbruik snoepverpakkingen als snoepverpakkingen voor de detailhandel helpt Verpakking.nl u op weg.

Grootverbruik snoepverpakkingen

Produceert u snoep of zoetwaren in bulk en verkoopt u het in grote hoeveelheden aan groothandels? Dan heeft u verzegelbare emmers, verzegelbare vierkante bakken, snoepsilo’s of grote zakken nodig. De verzegelbare bakken en emmers zijn gemakkelijk af te vullen en te stapelen. Ook voor de afnemers zijn de emmers en bakken handzaam om mee te nemen bij de groothandel of in het gebruik.

Ronde emmers of vierkante bakken?

Het voordeel van vierkante of rechthoekige bakken, ten opzichte van ronde emmers, is dat er minder ruimteverlies is. Met vierkante en rechthoekige bakken maakt u dus efficiënter gebruik van de ruimte bij opslag en distributie. Zowel emmers als vierkante of rechthoekige bakken zijn verzegelbaar.

Bedrukken of stickeren?

Uw snoep en uw merk moeten natuurlijk herkenbaar zijn voor uw afnemers. Verzegelbare bakken en emmers zijn direct online te bestellen, maar er moet dan nog wel een bedrukking of sticker op om aan te geven wat erin verpakt is. Bij Brabo Verpakking kunt u terecht als u uw snoepverpakkingen wilt laten bedrukken of als u stickers wilt laten maken.

Naar BraboVerpakking.nl

Snoepzakken

Sommige soorten snoep, zoals spekjes, individueel verpakte snoepjes, strooigoed of pepernoten worden ook in grote zakken verpakt. Het voordeel van zakken is, dat ze leeg weinig ruimte innemen en goedkoper zijn dan emmers of bakken, doordat er minder plastic voor nodig is. Een nadeel kan zijn dat zakken kunnen openscheuren als er te ruw mee omgegaan wordt.

Snoepzakken voor bulkverbruik worden vrijwel altijd bedrukt in de huisstijl van het merk. Neem contact op met Dijkstra Verpakking als u als zoetwarenproducent uw snoepzakken wilt laten bedrukken.

Naar DijkstraVerpakking.nl

Snoepverpakkingen voor levering aan detailhandel

Als snoepproducent kunt u er ook voor kiezen om uw snoep direct in kleinere zakjes voor verkoop via de detailhandel te verpakken. Hiervoor kunt u gebruik maken van blokbodemzakken of kruisbodemzakken. Deze zakken kunt u sluiten door ze te sealen. U kunt de productinformatie en uw huisstijl aan uw verpakking meegeven door er een kartonnen label aan te bevestigen of door ze te laten bedrukken. Ook hierover kan Dijkstra Verpakking u adviseren.

Blokbodemzakken van plastic worden voor snoepverpakkingen het meest gebruikt, omdat het snoep hier het beste in te zien is. Wilt u met uw producten duurzaamheid of nostalgie uitstralen, dan kunt u ook kiezen voor papieren blokbodemzakken. Een duurdere, maar wel onderscheidende uitstraling bereikt u met bijvoorbeeld een glazen weckpot of een plastic pot. Deze potten zijn direct online te bestellen bij Verpakkingshop.nl.

Winkeldisplay

Wilt u uw gehele assortiment groots uitstallen in een winkelketen? Dan is een winkeldisplay een mooie oplossing om de aandacht van de consument te trekken. Met een winkeldisplay dwingt u ruimte af in de winkel en heeft u controle over de sfeer die u met uw producten uit wilt stralen. Voor het laten maken van winkeldisplays bent u bij Brabo Verpakking aan het juiste adres. Neem contact op met Brabo Verpakking voor advies en een vrijblijvende offerte.

Naar BraboVerpakking.nl

Snoepverpakkingen van bulk naar consumentenverpakking

Koopt u snoep in bulkverpakkingen bij de groothandel en verkoopt u deze in uw winkel? Dan heeft u de volgende mogelijkheden:

Blokbodemzakken, kruisbodemzakken of puntzakken

Puntzakken worden veel gebruikt voor popcorn, schepsnoep of kleine snoepjes zoals jelly beans. U bestelt puntzakken direct uit voorraad per 1.000 stuks bij VerpakkingShop.nl. De puntzakken zijn zowel bedrukt in verschillende thema’s, als onbedrukt verkrijgbaar.

Blokbodemzakken en kruisbodemzakken kunt u mooi rechtop zetten, waardoor u uw zoetwaren mooi presenteert op uw schappen. Ook deze koopt u direct uit voorraad via VerpakkingShop.nl.

Naar VerpakkingShop.nl

Kokers

Transparante kokers met snoep worden vaak als cadeauartikel gebruikt. Denk aan verjaardagen, avondvierdaagse of als relatiegeschenk bij zakelijke klanten. Deze plastic kokers bestelt u ook direct online vanaf 50 stuks via VerpakkingShop.nl.

Glazen weckpotten

Met glazen weckpotten creëert u een exclusief cadeauartikel met een duurzame uitstraling. Na gebruik kan de weckpot door uw klant worden gebruikt voor het bewaren van allerlei droge levensmiddelen, zoals ander snoep, thee, rijst et cetera. Ook glazen weckpotten en ook kunststof potjes zijn direct online te bestellen bij VerpakkingShop.nl.

Advies nodig over snoepverpakkingen?

Komt u er niet uit met al die keuzes voor snoepverpakkingen? Het team van Verpakking.nl helpt u graag verder. Vul het contactformulier in op de contactpagina en wij nemen contact met u op.

Neem contact op

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan