Menu

209

Goedkope verpakkingen voor maaltijdbezorging

Verpakkingen voor maaltijdbezorging

Heeft u tijdelijk maaltijdverpakkingen nodig, omdat uw restaurant de komende weken maaltijden aan huis bezorgt of laat afhalen? Op VerpakkingsOpruiming.nl vindt u diverse soorten goedkope verpakkingen waar u uw maaltijden veilig in kunt verpakken.

VerpakkingsOpruiming.nl biedt verpakkingen tegen een lage prijs, omdat het gaat om restvoorraden en omdat u de artikelen zelf op kunt halen in het magazijn in Breda. Als u toch in de buurt bent, bespaart u verzendkosten. Ligt Breda niet op uw route? Dan is het ook mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen. VerpakkingsOpruiming.nl brengt de verzendkosten dan in rekening. Op de website van VerpakkingsOpruiming.nl kunt u lezen hoe het werkt.

Extra 15% korting

De verpakkingen op VerpakkingsOpruiming.nl zijn al sterk afgeprijsd, maar als u de gehele voorraad van een artikel in één keer afneemt, krijgt u nog eens 15% extra korting. De korting wordt automatisch verrekend in het winkelmandje nadat u op de knop 'Bestel hele voorraad' bij een artikel hebt gedrukt.

Assortiment VerpakkingsOpuiming.nl

Zeer handig voor maaltijdbezorging zijn bijvoorbeeld de EPS schuim menuboxen. Verkrijgbaar in verschillende maten en met vakverdeling. Deze foam menuboxen hebben een hoge isolatiewaarde, waardoor de maaltijd lang warm blijft.

Wilt u van uw salades of koude gerechten een aantrekkelijke eye-catcher maken? Dan is de zwarte Octaview bak met helder deksel hiervoor heel geschikt!

Of misschien bent u wel op zoek naar verzegelbare bakken of cups, voor soepen of sauzen, plastic trays om sushi of vis op te verpakken, of handige aluminium bakken die ook gebruikt kunnen worden om de maaltijd in de oven op te warmen.

Op = op

Omdat het om restvoorraden gaat, is het mogelijk dat een artikel dat u nu bestelt, de volgende keer is uitverkocht. Wilt u ongeveer hetzelfde product, kijk dan eens in het assortiment bakken van VerpakkingShop.nl of neem contact op met de medewerkers van VerpakkingShop.nl

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan