Menu

115

PET fles bolmodel 250 cc

Bent u op zoek naar een mooi 1 persoons flesje voor uw versgeperste jus d’orange? Bekijk dan dit bolmodel PET flesje met een inhoud van 250 cc eens. De exclusieve vorm van dit flesje maakt uw versgeperste jus d’orange extra waardig. Vergeet niet de bijpassende oranje doppen met een verzegelbare sluiting mee te bestellen. 

Verpakkingshop.nl biedt verschillende soorten flessen aan, waaronder deze PET flessen, in bolvorm, maar ook rechte modellen. De PET flessen zijn helder, transparant, glanzend en volledig recyclebaar.

Een PET fles is een fles die vervaardigd is uit polyethyleentereftalaat. Dit is een polyester kunststof. Deze stof is een zeer goed thermoplast waardoor het zeer makkelijk vervormbaar is onder verhitting. Dit is gemakkelijk voor de vormgeving van de fles, maar is ook belangrijk op het gebied van recycling. De flessen worden veel gebruikt voor verse fruitsappen.

Dus bent u op zoek naar de beste fles voor bijvoorbeeld verse sinaasappelsap? Kijk dan eens naar het assortiment PET flessen op VerpakkingShop.nl

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan