Menu

204

Opvulmaterialen | Bescherm je artikelen tijdens transport

Word jij ook zo rustig van het knappen van de bolletjes in bubbeltjesplastic? Naast het feit dat veel mensen hier rustig van worden, wordt het natuurlijk in de eerste plaats gebruikt voor de verpakking van artikelen, om ze te beschermen tegen beschadiging tijdens transport.
Of jij bubbelplastic nu wilt gebruiken als verpakkingsmateriaal of voor de ontspanning, dat laten we aan jou over. VerpakkingShop.nl biedt rollen noppenfolie aan in diverse breedtes en lengtes voor je eigen “popping-party”. 

Naast noppenfolie zijn er nog verschillende andere manieren om je producten te beschermen:

Opvulpapier

Opvulpapier is een duurzaam alternatief voor bubbeltjesplastic, doordat het bij het oud papier kan worden gerecycled. Het papier wordt op rol geleverd en is in verschillende breedtes en lengtes verkrijgbaar. Voor gemakkelijk en efficiënt gebruik van papier als opvulmateriaal heeft VerpakkingShop.nl een groot assortiment papierrolapparaten tot haar beschikking. Met het apparaat scheur je gemakkelijk het stuk papier af, prop je het in de gewenste vorm en klem je de producten vast in de doos.
Naast het gebruikelijke papier biedt VerpakkingShop.nl ook opvulpapier en de dispenser van Fillpak aan. Met deze dispenser trek je het Fillpak papier door een trechter, waardoor deze gevormd wordt tot een lange rechte papieren prop. Deze scheur je af op de gewenste lengte en hiermee klem je je producten vast in de verpakking.

Opvulchips

Met opvulchips vul je je dozen snel en goedkoop af. Afhankelijk van het soort chips, zijn de zakken leverbaar met een inhoud van 400 of 500 liter. In magazijnen wordt voor het afvullen van dozen met opvulchips vaak gebruik gemaakt van een afvultrechter. Hierbij hang je de zak met chips aan het plafond, zet de doos eronder en doseer je door het openen van een klep de hoeveelheid opvulchips. Op VerpakkingShop.nl heb je de keuze uit standaard opvulchips en een biologisch afbreekbare variant, als milieuvriendelijk alternatief. 

Decoratief opvulmateriaal

Deze ken je vast van fruitmanden, bierpakketten of wijnflesdozen. Houtwol en Sizzlepak beschermen je kwetsbare producten goed tijdens het transport. Door hun vorm zijn ze licht verend en vangen hierdoor schokken goed op. VerpakkingShop.nl adviseert je de dozen overvol te vullen zodat je producten geen kans hebben om te schuiven.
Sizzlepak is gemaakt van papier en kan na gebruik bij het oud papier worden gerecycled. Sizzlepak is verkrijgbaar in meer dan 25 kleuren, waarmee je van je pakket of cadeau ook nog eens een decoratieve eye-catcher kunt maken!

Luchtkussenfolie

De laatste manier van opvullen die we willen belichten is het gebruik van luchtkussenfolie. Met de luchtkussenzakjes klem je de producten stevig vast in de doos. VerpakkingShop.nl biedt zowel kant-en-klare luchtkussentjes aan in een zak van 500 liter, als ook de folie die je zelf met lucht vult met de AIRmove machine. Houd er rekening mee dat de kant-en-klare luchtkussens 2 á 3 maanden houdbaar zijn. De luchtkussenzakjes zijn na transport door de klant gemakkelijk te recyclen bij het plastic afval.

Met zoveel mogelijkheden kunnen we ons voorstellen dat je graag wat meer advies zou willen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. De medewerkers van VerpakkingShop.nl helpen je hierbij graag. Neem contact met hen op via telefoon of e-mail.

Contact opnemen             Bekijk alle opvulmaterialen

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan