Menu

192

Happy Halloween!

Het is al bijna Halloween! De tijd van "trick or treat", pompoenen, spinnen, heksen en nog meer enge dingen... Wat hebben verpakkingen hier nou mee te maken? Dat leggen we uit in deze blog! 

Snoeppotten 

De feestdag Halloween valt op 31 oktober. Het feest wordt met name gevierd in Amerika, Canada, Verenigd Koninkrijk en Ierland. Maar tegenwoordig wordt het ook steeds meer in Europa gevierd. Kinderen gaan verkleed langs de deuren en roepen "trick or treat"! Over het algemeen wordt snoep gegeven. En hoe handig is het als er een mooie snoeppot klaar staat vol lekkers! Snoeppotten van glas met schroefdop zijn hier zeer geschikt voor. Op VerpakkingShop.nl kunt u 2 verschillende maten snoeppot bestellen: 870 ml en 2000 ml. Ook voor de snoepwinkel leuk om gevuld met de lekkerste snoepjes deze potten aan te bieden als geschenkverpakking. 

Snoepzakken

In plaats van een glazen snoeppot is een snoepzak een zeer geschikt artikel om snoep in te verpakken. Zo kunt u hiervoor puntzakken gebruiken, maar ook blokbodemzakjes zijn een veel gebruikt product. Van kleine tot grote blokbodemzakken, bedrukt en niet bedrukt, alles is mogelijk. U kunt bij Brabo Verpakking terecht voor diverse standaard maten en standaard bedrukte zakken. Zowel blokbodemzakken als puntzakken. Maar wanneer u op zoek bent naar een afwijkende maat of u wilt zakjes laten bedrukken, kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden. 

Houten kistjes

Pompoenen zijn onlosmakelijk verbonden aan Halloween, maar ook aan de herfst. Voor de verpakking en voor het presenteren van diverse soorten pompoenen zijn houten kistjes zeer geschikt. Deze houten kistjes,ook wel veilingkistjes genoemd, komt u tegen in het assortiment van VerpakkingShop.nl. Neem eens een kijkje op de website. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact op! 

 

 

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan