Menu

167

Duurzame oplossing: Bagasse | VerpakkingShop.nl

Je ontkomt er haast niet meer aan, duurzaamheid. In alle sectoren wordt steeds meer de nadruk gelegd op duurzame of biologische producten, zo ook in de verpakkingsindustrie. Ook de VerpakkingShop speelt hier op in met een breed scala aan borden, bekers, maaltijdbakken, snackboxen en disposables (bestek). In deze blog zal de nadruk gelegd worden op het materiaal Bagasse.

Bagasse is het vezelachtige restproduct wat overblijft wanneer het sap uit de stengels van suikkerriet is geperst. Een groot voordeel van Bagasse is dat het enorm sterk is en magnetron- en ovenbestendig (tot 100 ℃). Daarnaast zijn de verpakkingen van Bagasse composteerbaar, wat een positief effect heeft op het milieu en jouw imago qua duurzaamheid.

Door de groeiende vraag naar biologisch afbreekbare verpakkingen, heeft de VerpakkingShop haar assortiment reeds uitgebreid met Bagasse verpakkingen en disposables.  

Naast Bagasse heeft de VerpakkingShop ook duurzame verpakkingen en disposables van PLA, R-Pet, Bio Plastic, Pulp, etc! Neem voor meer informatie een kijkje op de website of vul het contactformulier in!

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan