Menu

162

Dozen tegen dumpprijzen bij VerpakkingsOpruiming.nl

Wist u dat VerpakkingsOpruiming.nl hèt platform is voor verpakkingen tegen dumpprijzen? Er zijn diverse groepen producten. Waaronder de groep Dozen. Het gaat om verschillende maten, vormen, toepassingen en kleuren. 

Er zijn gekleurde brievenbusdozen te vinden. Maar ook gebaksdozen met en zonder dessin, maar ook met en zonder venster. Ook voor de grotere of stevigere dozen kunt u bij ons terecht. Zo hebben zij verschillende maten golfkartonnen dozen op voorraad. Maar ook mooie geschenkdozen in verschillende opdrukken.
U kunt deze dozen aanschaffen tegen zeer scherpe prijzen bij VerpakkingsOpruiming.nl omdat het hier gaat om opruimingspartijen. Daarnaast zijn de prijzen gebaseerd op afhalen. Het magazijn is in Breda, waar u na uw bestelling online de producten kunt ophalen. Neem van te voren wel even contact op met VerpakkingsOpruiming.nl zodat uw bestelling vast klaar gezet kan worden. 
U kunt de prijs nog verder omlaag brengen door de gehele partij in eens op te kopen. U krijgt dan nog eens 15% extra korting
Daarnaast kunt u altijd onderhandelen met VerpakkingsOpruiming.nl. Doe een goed bod en wie weet! 
VerpakkingsOpruiming.nl heeft de lage prijzen gebasseerd op afhalen, echter is het ook mogelijk uw bestelling te laten verzenden indien Breda te ver weg is voor u. Hier worden wel verzendkosten voor berekend. Neem contact op met VerpakkingsOpruiming.nl voor de exacte kosten en levertijd. 

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan