Menu

216

De 5 meest gebruikte verpakkingsmaterialen voor webshops

Ga je een webhop beginnen? Deze 5 verpakkingsmaterialen heb je zeker nodig om je bestellingen onbeschadigd te laten bezorgen bij je klanten:

1. Opvulmateriaal

Bubbeltjesplastic oftewel noppenfolie wordt het meest gebruikt om producten te beschermen tijdens transport. De noppenfolie is per rol te bestellen in verschillende formaten. Andere verpakkingsmaterialen voor opvullen zijn luchtkussentjes(biologisch afbreekbare) opvulchips en opvulpapier.

Bestel hier je opvulmaterialen

2. Dozen

Zijn je producten plat en klein genoeg om per brievenbuspost te versturen? En moeten ze stevig verpakt worden? Kies dan voor brievenbusdozen. Dit is de goedkoopste manier van verzending en je klanten hoeven niet thuis te blijven om hun bestelling te ontvangen.

Bestel hier je brievenbusdozen

Wordt het pakket groter dan 38 x 26,5 x 3,2 cm of is het zwaarder dan 2 kg? Dan betaal je automatisch het tarief voor pakketpost. Kies een formaat doos waarbij er niet te veel loze ruimte is. Je hebt daardoor minder opvulmateriaal nodig en je voorkomt dat je producten gaan schuiven in de doos.

Bestel hier je dozen in diverse formaten

3. Verzendenveloppen

Kunnen je producten wel tegen een stootje? En zijn het kleine producten die door de brievenbus passen? Kies dan voor enveloppen met bubbelplastic of plastic verzendenveloppen.

Bestel hier je verzendenveloppen

4. Zakjes

Voor een professionelere uitstraling of om artikelen van je webshop te bundelen, wordt veel gebruik gemaakt van headerbags, gripzakjes of LDPE zakken.

Bestel hier alle soorten zakken

5. Tape dispenser

Nadat je 10 dozen hebt dichtgeplakt met behulp van tape en schaar weet je al dat dit veel gemakkelijker kan! Met een tape dispenser wordt het plakken van dozen een eenvoudig klusje.

Bestel hier je tape dispenser

Ander verpakkingsmateriaal nodig?

Mis je nog verpakkingsmaterialen? Op VerpakkingShop.nl vind je onder de branche Webwinkel nog veel meer verpakkingsmaterialen om goed van start te gaan met je webshop.

Bekijk het hele assortiment Webshop verpakkingen

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan