Menu

191

Bent u al klaar voor de Oktoberfesten?

Het Oktoberfest is een jaarlijks volksfeest in München. Het is het grootste bierfestival/volksfeest ter wereld en wordt jaarlijks door meer dan vijf miljoen mensen bezocht. Ook in Nederland zijn diverse Oktoberfesten. Heeft u uw bierglazen, hamburgerdoosjes en andere disposables al in huis?

Bier

Bier is onlosmakelijk verbonden met de Oktoberfesten. Wanneer u op zoek bent naar een duurzame oplossing voor wegwerp bierglazen zijn de duurzame bierglazen van PLA een goede optie. Bij VerpakkingShop.nl kunt u terecht voor diverse wegwerpbekers in verschillende soorten en maten. Er is keuze uit milieuverantwoorde duurzame drinkbekers maar ook de traditionele plastic bekers hebben zij in het assortiment. 

Hamburgers en Bratwurst

Behalve (veel...) bier horen hamburgers en 'bratwurst' ook bij de Oktoberfesten. Bekijk eens de duurzame hamburgerdoosjes van karton of suikerriet wanneer u nog op zoek bent naar milieverantwoorde en stevige hamburgerdozen. Maar ook hamburgerzakjes of hamburgerpapier zijn ideaal voor deze gelegenheid. Ook voor 'bratwurst' en andere lekkere snacks is er voldoende keuze op het gebied van verpakken te vinden op VerpakkingShop.nl. 

Disposables

Voor elk festival zijn disposables een must. Tegenwoordig is een duurzame uitstraling steeds belangrijker en wordt er steeds meer gekeken naar het milieuvriendelijke alternatief voor plastic borden, bestek en foodverpakkingen. Mede vanwege het verbod op plastic disposables wat er aan zit te komen is het steeds belangrijker om te kiezen voor de duurzame disposables. Behalve dat deze producten beter voor het milieu zijn, hebben ze ook een mooie uitstraling. 

Duurzame verpakkingen

VerpakkingShop.nl gaat in op de vraag naar duurzame verpakkingen en heeft haar assortiment uitgebreid met een mooi assortiment Duurzame Verpakkingen. Neem eens een kijkje op de website en bestel direct online. Meer weten? U kunt altijd contact opnemen met het verkoopteam van VerpakkingShop.nl. Zij staan u graag te woord!

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan