Menu

105

Salade & Wrap verpakkingen

Bent u op zoek naar een duurzame verpakking voor uw salades of wraps en wilt u ook dat het een stijlvolle uitstraling heeft? 

Het materiaal van deze stijlvolle salade & sandwich verpakkingen is biobased, wat inhoudt dat deze is gemaakt van groene grondstoffen. Groene grondstoffen zijn stoffen op basis van planten, op een duurzame wijze geproduceerd en kunnen als grondstof gebruikt worden door de industrie. De stoffen zijn vaak een alternatief voor het gebruik van aardolie. Omdat planten dankzij fotosynthese ieder jaar opnieuw grondstoffen kunnen produceren, zijn groene grondstoffen, in tegenstelling tot producten uit de aardolieindustrie, hernieuwbaar. 

De verpakkingen zijn verkrijgbaar in 3 formaten. U kunt wraps mooi presenteren in deze verpakking. Maar ook salades zijn mooi te presenteren. Door de vensters aan de bovenzijde en zijkant is de inhoud van de verpakking mooi zichtbaar. 

Wilt u meer weten over deze stijlvolle en duurzame verpakking? Neem dan snel contact op met de verpakkingsspecialisten van VerpakkingShop.nl

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan