Menu

190

Papieren draagtassen | Verpakking.nl

Papieren draagtassen zijn er allerlei maten, soorten en uitvoeringen. Papieren tassen zijn uitermate geschikt voor diverse doeleinden, zoals een tas voor de kledingwinkel, de snackbar, voor een beurs of viswinkel. Verpakking.nl neemt u graag mee in de wereld van de papieren draagtas! 

Handgrepen papieren draagtassen

Papieren draagtassen zijn verkrijgbaar met diverse varianten handgrepen, zoals luxe papieren tassen met katoenen koorden. Maar ook papieren tassen met platte handgrepen of gedraaide handvaten zijn veel gebruikte handgrepen bij papieren tassen. 

De mogelijkheden bij het (laten) bedrukken van papieren draagtassen

U kunt uw papieren draagtassen laten bedrukken op verschillende manieren en in verschillende materialen. Er zijn verschillende druktechnieken die gebruikt worden bij het bedrukken van papieren tassen, zoals flexodruk, diepdruk, offsetdruk en zeefdruk. Welke druktechniek gebruikt moet worden voor de tas is afhankelijk van het materiaal en gewenste levertijd.

Goedkope papieren draagtassen bestellen met logo

Bent u net begonnen met uw winkel of bent u gewoon op zoek naar een betaalbare draagtas bedrukt met uw logo? Er zijn ook diverse mogelijkheden wanneer u op zoek bent naar een goedkope papieren draagtas met uw logo. Neem contact op met het team van Brabo Verpakking om meer informatie te krijgen over de diverse mogelijkheden. 

Onbedrukte papieren draagtassen

Ook papieren draagtassen zonder bedrukking worden veel gebruikt. Het is ook een snel alternatief als u snel tassen nodig heeft voor bijvoorbeeld een beurs. VerpakkingShop.nl heeft vele papieren tassen standaard op voorraad liggen waardoor er zeer snel geleverd kan worden. 

Duurzame draagtassen

Ook wanneer u gaat voor de duurzame tas is de papieren draagtas een goede optie. Sinds het verbod op gratis plastic tassen is de vraag naar papieren draagtassen toegenomen. Deze tassen kunnen gratis meegegeven worden aan uw klant.
Behalve de duurzame materialen hebben de papieren tassen een natuurlijke uitstraling wanneer u bijvoorbeeld gaat voor de bruine tas gemaakt van kraftpapier. 

Meer weten of benieuwd naar prijzen voor papieren draagtassen? 

Neem een kijkje op VerpakkingShop.nl of neem contact op met Brabo Verpakking. Zij helpen u graag verder! 

 

 

 

 

 

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan