Menu

197

Kartonnen dozen op maat

Bent u op zoek naar een kartonnen verpakking die precies op de juiste maat van uw product is, waarmee u goederen kunt verzenden of stockeren of wilt u op een speciale manier uw producten verpakken? 

Voor elk product een passende kartonnen doos

Soms komt het voor dat producten eigenschappen hebben waardoor de kartonnen doos aan bepaalde criteria moet voldoen. Zo vereisen breekbare- en fragiele producten om meer bescherming. Ook worden er producten gefabriceerd met een afwijkende afmeting: de producten zijn op speciale afmeting waardoor passende kartonnen dozen op maat nodig zijn.

Voor deze mogelijkheden raden wij Brabo Verpakking aan: zij zijn specialist in kartonnage.

Groot assortiment aan standaard dozen

Dankzij jarenlange ervaring in de verpakkingsbranche weet Brabo Verpakking wat goed is. Dit verpakkingsbedrijf gaat voor kwaliteit. Kwaliteit in producten, maar ook in kwaliteit van inkoop en service. Dit maakt dan ook dat kartonnen dozen op maat afneembaar zijn vanaf 75 stuks bij Brabo Verpakking.

Goed advies

Zoekt u kartonnen dozen op maat maar weet u niet wat in uw situatie de beste oplossing is? Ook daar staat Brabo Verpakking klaar: zij adviseren u graag. Service staat dan ook hoog in het vaandel bij Brabo Verpakking. Samen met u kijken zij wat het bedrijf voor u kan betekenen in uw zoektocht naar de juiste kartonnen verpakkingen.

Ook bedrukte kartonnen dozen mogelijk

Uw verpakkingen bedrukken? Een bedrukte verpakking draagt bij aan de waarde voor de uitstraling van uw product of bedrijf. Brabo Verpakking verzorgt voor u de bedrukking van kartonnen dozen.

Kartonnen dozen op maat bestellen bij BraboVerpakking

Brabo Verpakking verzorgt op maat gemaakte kartonnen dozen voor magazijnen en middel tot grote detaillisten. De kartonnen dozen op maat zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen een scherpe prijs.

Drie redenen waarom u uw verpakking bij Brabo Verpakking wilt bedrukken:

  • Meer dan 30 jaar succesvol als verpakkingsgroothandel
  • U als klant staat bij ons centraal. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste oplossing
  • Optimale presentatie van uw product met kwalitatief goede verpakkingen inclusief hoogwaardige bedrukking

Neem vrijblijvend contact met Brabo Verpakking op via onderstaand contactformulier en samen met u zoeken ze naar de beste oplossing voor uw op maat gemaakte kartonnen dozen. 

Neem contact op

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan