Menu

201

Brievenbusdozen: verzend uw platte artikelen gemakkelijk en voordelig per post!

Met brievenbusdozen wordt de verzending van uw artikelen wel heel gemakkelijk! Brievenbusdoosjes hebben afmetingen die gegarandeerd door de brievenbus van PostNL passen. Dit maakt dat de verzending van brievenbusdozen milieuvriendelijker is: er hoeft geen bezorger speciaal voor te rijden.

Brievenbusdozen kopen

VerpakkingShop.nl is een groothandel die uw wensen ten opzichte van brievenbusdozen zeker kan beantwoorden! De brievenbusdozen zijn eenvoudig op te zetten en kennen lagere verzendkosten omdat het geen pakketpost is. 

Brievenbusdozen met bovenklep

Bij deze brievenbusdozen bevindt de sluitklep zich aan de bovenkant in plaats van aan de zijkant. Het voordeel hiervan is dat de doosjes eenvoudiger te vullen zijn. 

Afmetingen brievenbusdozen

De brievenbusdozen van VerpakkingShop.nl zijn leverbaar in 4 formaten:

Brievenbusdoos A4

A4 is het klassieke formaat papier: het is dan ook de meest gebruikte papier ter wereld. Dit formaat wordt vaak gebruikt voor tijdschriften en briefpapier:

Brievenbusdoos A5

Daarnaast biedt Verpakkingshop.nl u brievenbusdozen formaten die geschikt zijn voor A5. A5 is de helft van het formaat van A4. A5 formaten worden vaak ingezet voor flyers, nieuwsbrieven, foto's en folders:

Brievenbusdoos A6

Het A6-formaat is een afmeting die vaak bij ansicht- en wenskaarten wordt toegepast. A6 is de helft van het formaat van A5. Brievenbusdozen van A6-formaat zijn de kleinste optie die VerpakkingShop u biedt:

Brievenbusdoos op maat

Zit uw gewenste maat er niet bij? De dozen kunnen ook worden geleverd op uw gewenste maat en uitvoering. Hierin wordt graag met u meegedacht! Neem hiervoor vooral contact met op.

Brievenbusdoos bedrukt

Voor bedrukte brievenbuspostdozen bent u bij Brabo Verpakking aan het juiste adres. Deze verpakkingsgroothandel levert bedrukte brievenbusdoosjes vanaf 2.500 stuks. Indien 2.500 stuks voor u te veel is, dan adviseren wij een etiket te gebruiken. Ook bedrukte etiketten kan Brabo Verpakking voor u verzorgen.

Heeft u een andere wens omtrent (bedrukte) brievenbusdozen, neem dan gerust contact op. De medewerkers van Brabo Verpakking hebben een jarenlange ervaring en kennen de mogelijkheden als geen ander.

Contact opnemen        Direct online bestellen 

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan