Menu

163

Bedrukte bekers | Brabo Verpakking

Heeft u binnenkort een evenement of actie? En bent u daarom op zoek naar een full color bedrukte beker tegen een mooie prijs, die snel geleverd kan worden èn al vanaf 1000 stuks leverbaar is? Dat kan! 

Brabo Verpakking kan al vanaf 1000 stuks full color bedrukte bekers leveren. Daarnaast kunnen de bekers supersnel geleverd worden, dus mocht u dit idee iets te laat bedacht hebben of misschien gewoon te laat mee gestart zijn... Geen paniek! Neem contact op met Brabo Verpakking voor de mogelijkheden. 
De bekers zijn van hoge kwaliteit en dankzij de full color bedrukking zien ze er prachtig uit. Een bedrukte beker heeft een sterke communicatiekracht. Dus laat het bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en eventueel een pakkende tekst. 
Een bedrukte beker is zeer geschikt voor acties of evenementen. Maar natuurlijk ook te gebruiken als koffie- of theebeker op kantoor of in de showroom. 

Meer weten? Bekijk de website en neem vrijblijvend contact op met Brabo Verpakking en wie weet heeft u binnenkort een prachtige beker dampende koffie voor u staan!

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

We helpen je graag verder!

Hulp of advies nodig?

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan