Menu

zakkensluiters

Zakkensluiters

Zakkensluiters zijn een handige oplossing om versgebakken broodjes vers te houden en gemakkelijk te verpakken. De perfecte metgezel voor elke bakkerij of supermarkt waar vers brood wordt afgebakken en verkocht. Zakkensluiters zijn er in verschillende soorten en maten, dus of het nu mooi, eenvoudig, snel, praktisch of duurzaam moet zijn, er is altijd wel een broodzak afsluiting te vinden die past bij jouw behoefte en wens.

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

Direct de juist keuze voor jouw vraagstuk

Broodzak clips

Met broodzak clips kun je snel en gemakkelijk broodzakken sluiten, waardoor je broodjes langer vers blijven en beschermd worden tegen uitdroging. Deze handige broodzak sluiter is speciaal ontworpen voor gebruiksgemak en betrouwbaarheid, waardoor je elke keer weer een perfecte sluiting krijgt.

Soorten zakkensluiters

Een plastic schutloksluiting is herbruikbaar en heeft drie tanden voor extra grip op de plastic zak. Een broodzak blijft hierdoor goed gesloten en na het openen is de zak weer goed hersluitbaar door de broodzak clip opnieuw te gebruiken. Op zoek naar een broodclip met een duurzaam karakter? Ga dan voor dezelfde zakkensluiter met drie tanden, maar dan van karton. Deze broodzak sluiting kan eenvoudig weggegooid worden bij het papier.

Zakkensluittape

Natuurlijk is het ook mogelijk om een broodzak af te sluiten met vinyl tape. Maak het je klant extra makkelijk door de variant te kiezen waarbij je aan een zijde papier hebt, waardoor de tape eenvoudig te openen is. Het nadeel van zakkensluittape is dat een broodzak niet hersluitbaar is.

U-clip

Deze handige broodzak sluiter is voorzien van twee ijzeren draden waardoor je de zakkensluiter eenvoudig om een zakje kunt vouwen. Ook hier heb je plastic en papieren varianten van.

We helpen je graag verder!

Wil je graag advies over de beste verpakking voor jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan