Menu

schalentrays

Saladeschalen

Gebruik saladeschalen voor uiteenlopende salades. Saladeschalen zijn perfect om een salade rechtstreeks op tafel te zetten. Dus ideaal voor huzarensalade, coleslaw of aardappelsalade bij een barbecue of tijdens feestdagen. Er zijn diverse soorten materialen mogelijk. Hierdoor is er keus voor herbruikbare saladeschalen maar ook een wegwerp saladeschaal kan een optie zijn.

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

Direct de juist keuze voor jouw vraagstuk

Formaten saladeschalen

Er is een grote variëteit aan maten en vormen schalen voor salades. Van kleine porties tot familieformaat, er is een perfecte saladeschaal voor elke gelegenheid. Of je nu een druk cateringevenement organiseert of een snelle maaltijd wilt serveren in je café, er is altijd een schaal te vinden die voldoet aan jouw behoefte.

Materialen saladeschalen

Naast de variëteit in formaten is er ook een grote diversiteit in materialen waarin saladeschalen verkrijgbaar zijn. Denk aan aluminium schalen die stevig zijn en zeer geschikt om salades en hapjes op te presenteren. Een natuurlijke tegenhanger is een palmblad schaal. Niet te vergeten zijn de cateringschalen gemaakt van rPET materiaal. Deze houden perfect stand bij vochtige salades. En als je toch iets zoekt met een duurzame uitstraling is een saladeschaal van bagasse een uitkomst.

We helpen je graag verder!

Wil je graag advies over de beste verpakking voor jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan