Menu

kraftsaladebakken

Saladebakjes

Saladebakjes zijn er in vele verschillende mogelijkheden. Saladebakjes met deksel of zonder deksel. Er is veel keuze in verschillende formaten saladebakken. En er is veel keuze in het materiaal. Kies bijvoorbeeld voor wegwerp saladebakjes of herbruikbare saladebakken. Of kies voor kartonnen saladebakjes of saladebakken van bagasse.

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

Direct de juist keuze voor jouw vraagstuk

Ruime keuze saladebakjes

Wanneer je zoekt naar saladebakjes kom je er al snel bij uit dat er een ruime keuze is in saladebakken. Zo kun je kiezen voor verschillende vormen en maten. Maar ook is de keuze er voor een saladebakje met deksel of een saladebakje om te sealen met folie. Dan zijn er nog vele mogelijkheden in soorten materiaal. Zo zien we nog steeds veel plastic saladebakjes met deksel. Maar ook steeds meer saladebakken in kraft uitvoering met deksel.

Herbruikbare saladebakken

We willen natuurlijk steeds meer af van wegwerp saladebakjes en zijn op zoek naar herbruikbare saladebakken. Met de huidige regels rondom Single Use Plastics zijn we ons steeds meer bewust van de verschillende soorten materialen voor saladebakjes. Ook op het gebied van saladebakjes zijn steeds meer verschillende mogelijkheden. Waaronder ook herbruikbare saladebakjes.

Saladebakjes bedrukken

Ben je op zoek naar een saladebakje met jouw eigen bedrukking? Saladebakken zijn bij uitstek geschikt om jouw eigen merk mee neer te zetten. Dat kan op diverse manieren. Denk aan een sticker of een sleeve om jouw saladebakje. Maar je kunt het ook anders aanpakken door jouw salade bak te laten bedrukken.

We helpen je graag verder!

Wil je graag advies over de beste verpakking voor jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan