papierenfruitzak

Groente- en fruitzakken

Menu

papierenfruitzak

Groente- en fruitzakken

Op zoek naar de ideale manier om verse groenten en fruit te bewaren en te vervoeren? Gebruik dan groente- en fruitzakken, speciaal ontworpen om verse producten vers te houden terwijl ze onderweg zijn naar jouw klant. Groente en fruitzakken zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Kleine zakjes voor knoflook en uien. En grote zakken voor appels, peren en sinaasappels. Lees meer over de mogelijkheden op het gebied van groentezakken en fruitzakken.

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

Direct de juist keuze voor jouw vraagstuk

Papieren fruitzakken en papieren groentezakjes

Met papieren fruitzakken kun je niet alleen jouw producten vers houden, maar ook bijdragen aan een duurzamere levensstijl. De zakken zijn luchtdoorlatend, vochtbestendig en milieuvriendelijk, waardoor jouw klanten kunnen genieten van verse producten zonder schadelijke plastic wegwerpzakken te gebruiken.

Papieren zakjes met logo

Papieren zakken zijn bij uitstek geschikt om te laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf. We hebben het nu over groentezakken en fruitzakken. Maar dit kunnen natuurlijk ook andere papieren zakken zijn voor bijvoorbeeld traktaties of cadeaus in te verpakken. Deel papieren zakjes met logo uit op een beurs of evenement en laat hiermee zien wie jij bent.

Fruitzakken met standaard bedrukking

Je ziet ze nog steeds, een plastic zak met appels. Heel begrijpelijk, want de fruitzakken van plastic zijn stevig en de appels en peren zijn goed zichtbaar. Wanneer je toch voor de duurzame uitstraling wilt gaan ben je beter af met papieren fruitzakken of papieren groentezakjes. Deze papieren zakken zijn blanco verkrijgbaar en er zijn verschillende varianten met een standaard bedrukking. Natuurlijk over het algemeen met, je raadt het al, groente of fruit erop.

Herbruikbare fruitzakjes

Herbruikbare AGF zakken zijn het alternatief voor groente- en fruitzakken wanneer je wilt dat deze opnieuw gebruikt blijven worden. De nylon gaaszakjes zijn vaak voorzien van een koord of rits om de zak te sluiten. Dankzij het gaas zijn de zakken ademend waardoor groente en fruit langer vers blijven.

We helpen je graag verder!

Wil je graag advies over de beste verpakking voor jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan