koudedrank

Smoothie- en sapflessen

Menu

koudedrank

Smoothie- en sapflessen

Wanneer je smoothies in sappen in je assortiment hebt heb je ook smoothies flesjes en sapflessen nodig. Hierin zijn verschillende mogelijkheden.

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

Direct de juist keuze voor jouw vraagstuk

rPET flessen

Sap flesjes die gemaakt zijn van rPET zijn tegenwoordig de standaard. rPET is gerecycled PET-plastic (polyethyleentereftalaat). Dit is een materiaal dat vaak wordt gebruikt ter vervanging van nieuw PET wat ook wel virgin PET genoemd wordt. Het grote voordeel van rPET is dat het bijdraagt aan een circulaire economie doordat lege sapflessen kunnen worden hergebruikt en er minder afval is. Een rPET fles is bij uitstek geschikt als fles voor smoothie. De lekker drank komt mooi uit in heldere smoothie flesjes.

Glazen sapflessen

Wanneer je op zoek bent naar een andere duurzame fles voor smoothies of sappen is een glazen fles ook een goede optie. Glas kan altijd opnieuw gerecycled worden waardoor dit een mooi duurzaam materiaal is. Tevens kan een glazen fles meerdere keren opnieuw gebruikt worden voordat het opnieuw omgesmolten wordt en glazen sapflessen geven geen smaak af aan de verse sap of smoothie.

Sapflessen kopen

Waar moet je nou die sapflessen kopen? Dat is een hele goede vraag. We helpen je graag een stukje op weg en hebben bij Verpakking.nl enkele bedrijven geselecteerd waar je terecht kunt voor smoothies flesjes en sapflessen van glas of plastic.

We helpen je graag verder!

Wil je graag advies over de beste verpakking voor jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan