Menu

fruitschalen

Fruitschalen

Of je nu op zoek bent naar een elegante fruitmand voor een speciale gelegenheid of een plastic fruitschaal om een mooie fruitsalade op te presenteren, er is voor elke situatie een passende fruitschaal.

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

Direct de juist keuze voor jouw vraagstuk

Standaard fruitschalen

Er zijn veel mogelijkheden wanneer het om fruitschalen gaat. Standaard zijn er verschillende vormen fruitmanden verkrijgbaar. Zoals rond, ovaal, rechthoekig en vierkant. Ook in materialen is er veel keus. Een plastic fruitschaal is tegenwoordig misschien niet meer de eerste keus, tenzij dit een herbruikbare of re-usable fruitschaal is. Vaak zie je fruitschalen van hout of karton. Dit kan zijn met een kleur groen, goud of in kraft.

Op maat gemaakte fruitschalen

Een fruitschaal op maat kan natuurlijk een optie zijn wanneer je een speciale vorm zoekt, iets anders zoekt dan de ander aanbiedt of een unieke fruitschaal maakt. Over het algemeen zul je bij maatwerk uitkomen op kartonnen fruitschalen aangezien hier veel mogelijkheden in zijn.

Bedrukte fruitschalen

Een fruitschaal of fruitmand met jouw eigen unieke logo of bedrukking valt op. Met een mooie bedrukking kan een klant overgehaald worden om juist deze fruitschaal te kopen. Dankzij jouw logo is een schaal herkenbaar.

Goedkope fruitschalen

Wanneer het budget voor de verpakking van jouw groente en fruit wat lager is, dan zoek je natuurlijk naar de beste prijzen voor fruitschalen. Soms zijn er acties met fruitschalen waardoor je ze goedkoop kunt inslaan. Of koop eens een restpartij van fruitschalen die uit het assortiment gaan. Zo zijn er altijd mogelijkheden om goedkope fruitschalen te scoren.

We helpen je graag verder!

Wil je graag advies over de beste verpakking voor jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan