saladebekers(1)

Smoothie- en fruitbekers

Menu

saladebekers(1)

Smoothie- en fruitbekers

Een fruitsalade om mee te nemen of om ter plekke te nuttigen kan in bakje, maar je hebt ook hele leuke fruitbekers. Ook voor smoothies kun je gebruik maken van smoothie bekers. Ideaal voor een festival of wanneer je fruit en smoothies to-go verkoopt.

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

Direct de juist keuze voor jouw vraagstuk

Smoothie bekers

Natuurlijk kan een smoothie in een flesje, maar op bijvoorbeeld een festival of tijdens een beurs geeft een smoothie beker net wat extra’s. Om er voor te zorgen dat er niet gemorst wordt kun je er voor kiezen om smoothie bekers met deksel te gebruiken. Plastic smoothie bekers kun je laten bedrukken met jouw logo en voorzien van een platte of bolle deksel. Rietje er in en klaar!

Fruitbekers

Om vers gesneden fruit te presenteren en ook te beschermen in de vitrine zijn plastic cups met deksel een goede uitkomst. Dezelfde bekers die je voor smoothies gebruikt kun je ook voor fruit gebruiken. Fruitbekers zijn ook ideaal om te bedrukken met jouw logo of een andere boodschap die je je klant wilt meegeven.

Fruitbekers en smoothie bekers bestellen

Verpakking.nl heeft enkele bedrijven gevonden waar je fruitbekers of smoothie bekers kunt bestellen. Bij VerpakkingShop.nl kunt u direct online bestellen en bij Brabo Verpakking kunt u terecht als u op zoek bent naar maatwerk, zoals bedrukte bekers met jouw logo.

We helpen je graag verder!

Wil je graag advies over de beste verpakking voor jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan