kartonnenfruitbakjes

Groente- en fruitbakjes

Menu

kartonnenfruitbakjes

Groente- en fruitbakjes

Ontdek de verschillende oplossingen voor het verpakken van groente & fruit in groente- en fruitbakjes. Van praktische plastic fruitbakjes tot veelzijdige voedselbakjes, voor ieder stuk groente of fruit is een mogelijke verpakkingsoplossing. Lees verder om te ontdekken welke mogelijkheden fruitbakjes en groentebakjes er zijn.

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

Direct de juist keuze voor jouw vraagstuk

Groentebakjes sealen

Groente verpakken in een bakje kan op diverse manieren. Een plastic bakje kun je afsluiten met een deksel of gewoon open laten. Een andere mogelijkheid is om een bakje te sealen met folie. Op een eenvoudige en voordelige manier kan een bakje afgesloten worden. Het product blijft mooi zichtbaar en blijft ook gelijk langer vers. Ideaal! Natuurlijk gaat bovenstaande ook op voor fruitbakjes. Delicate blauwe bessen wil je niet laten pletten door een volgend bakje die er op gestapeld wordt. Dus gebruik die deksel of seal die bakjes fruit af met een heldere folie.

Fruitbakjes bedrukken

Een mooi bedrukt fruit of groente bakje is de perfecte reclamemaker voor jouw bedrijf. Als jij er dan voor zorgt dat de verpakte groente of fruit perfect zijn is het helemaal win-win! Zowel plastic groente bakken als kartonnen fruitbakjes zijn bedrukbaar. Kies hierin wat het beste bij jouw bedrijf past en bedenk welke boodschap jij wilt overbrengen met jouw bedrukking op jouw voedselbakjes.

We helpen je graag verder!

Wil je graag advies over de beste verpakking voor jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan