Menu

ersatzvellen

Ersatz vellen

Op zoek naar een slimme en handige manier om brood en broodjes te verpakken? Ontdek dan de veelzijdigheid van Ersatz vellen, een slim alternatief voor traditioneel inpakpapier voor broodjes. Deze vellen bieden niet alleen een effectieve bescherming voor je heerlijke creaties, maar maken ook het verpakken en presenteren van broodjes een fluitje van een cent.

Advies ontvangen?

Zoek je advies voor het verpakken van jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil advies

Direct de juist keuze voor jouw vraagstuk

Ersatz vellen

Ersatz inpakvellen zijn gemaakt van vet- en vochtwerend papier. Door de hoge dichtheid en een extra coating zijn ze geschikt om vette en vochtige etenswaren in te verpakken. Ersatzpapier wordt vaak toegepast als verpakking voor vis (kibbeling), vlees, vette snacks en friet. En daarom zijn deze inpakvellen zo geschikt voor het inpakken van verschillende soorten broodjes. Denk hierbij aan belegde broodjes, pizzabroodjes, frikandelbroodjes, maar ook croissantjes of een pain au chocolat. Behalve dat de vellen zijn te gebruiken als inpakpapier voor broodjes zijn de ersatz vellen ook goed te gebruiken als tussenlegvellen, onderlegvellen of inlegvellen.

Inpakvellen kopen

Of je nu een professionele bakker bent die zijn producten elegant wil presenteren of een thuiskok die zijn broodjes op een handige manier wil verpakken, Ersatz vellen zijn de ideale keuze. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en bieden een uitstekende bescherming tegen uitdroging en beschadiging van je broodjes. Ontdek zelf hoe eenvoudig het is om je broodjes te verpakken en te presenteren met deze handige vellen en koop het inpakpapier bij een van de voorgestelde verpakkingsbedrijven.

We helpen je graag verder!

Wil je graag advies over de beste verpakking voor jouw product? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Contact opnemen

Neem contact met ons op en we bespreken jouw wensen graag.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen en antwoorden in onze veelgestelde vragen.

Bekijk de FAQ

Prijs aanvragen

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een prijsopgave aan.

Vraag een prijs aan