Naar blog overzicht

Sinterklaas verpakkingen - VerpakkingShop.nl

17 november komt Sinterklaas aan in Nederland. Op dit moment is de Sint nog druk bezig met de voorbereidingen voor zijn reis vanuit Spanje. Cadeautjes inpakken in Sinterklaas kadopapier en alle jute zakken vol met pepernoten en kruidnoten inladen. Hoe gaat het met uw voorbereidingen voor deze gezellige tijd? 

Sinterklaas verpakking tips

We geven u graag nog een aantal tips: 

- Onmisbaar voor Sinterklaasavond zijn natuurlijk jutte zakken. Bestel een jute zakje met of zonder Piet. Leuk als give-away of klein kadootje. 

- Nieuw in het assortiment van VerpakkingShop.nl zijn blokbodemzakjes met Sint bedrukking en puntzakken met Sint bedrukking. De blokbodem- en puntzakken zijn leuk voor de verpakking van kruidnoten of chocolade. 

- Wilt u eens wat anders dan anders? Bekijk dan eens de "Heerlijk avondje"-geschenkzak of Sinterklaas-geschenkdoos

- Al die kadootjes moeten natuurlijk ook ingepakt worden. En dat kan natuurlijk met Cadeaupapier. Wanneer u kiest voor Sint bij de filters krijgt u de desins die speciaal voor Sinterklaas geschikt zijn. Maar als u er dan toch bent... er zijn ook standaard rollen geschenkpapier geschikt voor het inpakken van cadeautjes door het hele jaar heen. 
Zit er nog niet tussen wat naar uw zin is? U kunt ook altijd contact opnemen met het verkoopteam van VerpakkingShop.nl. Zij denken graag met u mee voor het beste kadopapier voor u! 

- Een product wat ook erg leuk is, maar u misschien niet direct aan denkt: Placemats met Sintbedrukking.

- Wilt u een kado net met wat extra's inpakken? Dat kan. VerpakkingShop.nl levert diverse soorten opvulmateriaal

Kortom, bestel direct al uw verpakkingen die u nodig heeft voor Sinterklaas op VerpakkingShop.nl

Benieuwd geworden naar de opties? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij denken graag met u mee!

Neem contact op Direct online bestellen


Reageren

Laat uw reactie achter, wordt gepost na goedkeuring

fout
fout
fout