Naar blog overzicht

Gripzakken en Headerbags

Zakjes, in allerlei soorten en maten. Er is zoveel keus. Vandaag meer informatie over gripzakken en headerbags.

Gripzakken zijn eenvoudig te her sluiten. U kunt de zakjes sluiten zonder ze te hoeven sealen. Ook zijn ze voorzien van een gat waarmee u ze kunt ophangen zodat u ze bijvoorbeeld in de winkel kan ophangen bij de kassa, of gewoon in het vak aan een haak. Er bestaan zakjes met schrijfstroken zodat u eenvoudig op het zakje kan schrijven wat er in zit.
VerpakkingShop.nl heeft veel gripzakken standaard op voorraad liggen en kan u dus snel leveren.
Het materiaal van de gripzakjes is PP, 50 my. De zakjes zijn ook leverbaar in ESD uitvoering, dit betekent dat de zak anti-statisch is, waardoor deze zeer geschikt zijn voor elektronische onderdelen.
Wilt u ze graag laten bedrukken? Ook dat is mogelijk vanaf 10.000/20.000 stuks.

Wist u dat er ook Buidelzakken leverbaar zijn? Deze gripzakken worden ook wel kangoeroe zakken genoemd. Dit zijn zakken met een extra vakje aan de voorkant om een kaartje of iets dergelijks in te stoppen.
Behalve dat zijn er ook zakjes met een ritsluiting, ook wel Sliderbags genoemd.

Ook bestaan er Headerbags. In deze zakjes kunt u uw product mooi presenteren. Ze zijn geschikt voor platte producten. De folie is glashelder waardoor uw product goed zichtbaar is. Dankzij de eurosleuf kunt u ze handig ophangen in uw winkelinrichting. De headerbag is aan de onderzijde te sluiten met een zelfklevende strip.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met het team van VerpakkingShop.nl! 


Reageren

Laat uw reactie achter, wordt gepost na goedkeuring

fout
fout
fout